Bokslut

Bokslut

Förutom det dagliga arbetet med bokföringen så ska det en gång per år upprättas ett årsbokslut, oavsett om du är enskild firma eller om du bedriver ett aktiebolag med flera anställda så ska information lämnas till myndigheterna. För den lilla enskilda firman lämnar man ett förenklat årsbokslut till Skatteverket, i samband med sin deklaration. För alla aktiebolag i Sverige ska man lämna årsredovisning till Bolagsverket, det är den här tiden på året som man knyter ihop säcken för året som varit och syr ihop alla siffror till en förenklad uppställning som sedan blir offentliga handlingar. 

Det är mycket att hålla koll på, det ska stämma, alla underlag ska vara på sin plats och det finns datum att passa. Det är då redovisningskonsulten kvalitetssäkrar enligt alla de regler som finns och det är viktigare än någonsin att känna sig trygg med att sin redovisningskonsult.
Elite redovisning arbetar effektivt och tillsammans med företagaren upprättar det som krävs. vi erbjuder digitala inlämningar av årsredovisning till Bolagsverket men tar oss också tiden för att gå igenom alla detaljer på ett bokslutsmöte innan bokslutet ska signeras.

Låt oss fixa ditt bokslut