Deklarationer

Deklarationer

På Skatteverkets hemsida kan man läsa om alla möjliga deklarationer som ska in, ibland kan det kännas som att man tappar bort sig och hur mycket information det än går att finna så hittar man inte rätt. Vad förväntas att lämnas in? Och när? 

Med vår kompetens på Elite redovisning hjälper vi företagaren med vad för deklarationer som krävs för just ditt företag. Vi hjälper till med skatteanmälan, att planera vad som ska betalas nästa år, att beräkna och lämna in momsdeklaration, arbetsgivardeklaration på individnivå, skattefrågor och andra skatteärenden som sker med Skatteverket.

Oavsett om det gäller inkomstdeklaration för aktiebolag, föreningar eller privatpersoner, eller om det handlar om bilagor som K10, K6 för försäljning av bostadsrätt, K4 för försäljning av värdepapper med mera, kan det vara en svår process att navigera genom.

Om du har sålt din bostad, sålt av en del värdepapper eller är delägare i ett fåmansföretag och vill tillgodoräkna dig utdelningsutrymmen för kommande utdelningar, då är vår expertis på Elite Redovisning till för dig. Kontakta oss för hjälp och guidning.

Det är viktigt att deklarationen upprättas på ett korrekt sätt. Vi har regelbunden kontakt med Skatteverket och håller oss uppdaterade med information från deras hemsida i kombination med att även gå på utbildningar som Skatteverket erbjuder för redovisningskonsulter.
Redovisningsbranschen och skatteverket har ett nära samarbete för att underlätta för varandra och idag är det smidigare än någonsin att lämna in sina deklarationer via Skatteverket digitala lösningar, vilket vi har erfarenhet av.

Låt oss hjälpa dig med din deklaration