Deklarationer

Deklarationer

På Skatteverkets hemsida kan man läsa om alla möjliga deklarationer som ska in, ibland kan det kännas som att man tappar bort sig och hur mycket information det en går att finna så hittar man inte rätt. Vad förväntas att lämnas in? Och när? Med vår kompetens på Elite redovisning hjälper vi företagaren vad för deklarationer som krävs för ditt företag, vi hjälper till med skatteanmälan, att planera vad som ska betalas nästa år, att beräkna och lämna in momsdeklaration, arbetsgivardeklaration på individnivå, skattefrågor och andra skatteärenden som sker med Skatteverket.

Inkomstdeklaration för aktiebolag och föreningar, inkomstdeklaration för privatpersoner, bilagor till inkomstdeklarationen så som t.ex. K10, K6 försäljning bostadsrätt, K4 försäljning värdepapper m.m. Så har du sålt din lägenhet, villa, sålt av en del värdepapper eller är delägare i ett fåmansföretag och vill tillgodoräkna dig utdelningsutrymme för kommande utdelningar så kontakta oss för hjälp.

Det är viktigt att deklarationen upprättas på ett korrekt sätt och vi har regelbunden kontakt med Skatteverket och håller oss uppdaterade med information från deras hemsida men även går på utbildningar som Skatteverket erbjuder för redovisningskonsulter.
Redovisningsbranschen och skatteverket jobbar nära med varandra för att hjälpa varandra, vi pratar samma språk och idag är det lättare än någonsin att lämna in sina deklarationer via Skatteverket digitala lösningar, vilket vi har erfarenhet av.

Låt oss hjälpa dig med din deklaration