Rådgivning

Rådgivning

När bokföring effektiviseras och blir digital så växer redovisningskonsultens rådgivarroll. Vi ser att det efterfrågas mer än någonsin och istället för att bara upprätta bokföringen så besitter våra konsulter kunskap och erfarenhet av kunna ge ditt företag rätt råd baserat på de rapporter som går att få ut när bokföringen är upprättad. Vi kan hjälpa dig att analysera de ekonomiska rapporterna för att ge dig som företagare det som krävs för att uppnå ens mål.

Elite använder sig av rapportverktyg och kan skräddarsy de rapporter som passar dig och ditt företag. Rapportering har blivit en del av vårt dagliga arbete och är viktigt. Behöver du planera inför en kommande investering eller vill du analysera vilken kostnadsbesparing som är mest fördelaktig? Vad kostar det att ha förmånsbil till skillnad från att ha den privat? Ska jag ta utdelning och/eller lön? Vad är tjänstepension, vad kostar det och vad är avdragsgillt? Är frågor som vi ofta får.

”Rådgivning har blivit en del av mitt dagliga arbete, i den rollen trivs jag mycket bra i. Jag känner att jag kan skapa mervärde för kunden och för framtiden”
Jasmine Edenvall, Partner.

Ta del av vår Rådgivning