Löneadministration

Löneadministration

Oavsett om du har anställda eller tar ut lön från ditt eget aktiebolag så finns det en hel del att tänka på kring löneadministration. Löner är något som behöver upprätthållas kontinuerligt, det finns krav från myndigheterna att rapportera det månadsvis och det finns många lagar och regler att hålla koll på och hela tiden hålla sig uppdaterad. Vi har vår löneadministratör Tarja som kontinuerligt går utbildningar och håller oss andra konsulter uppdaterade med de nyaste lagar och regler.

Vanliga frågeställningar är t.ex. vad man som företagare ska ta i lön? Det finns flera faktorer som påverkar vilken lön man har.

Har du flera anställda och är arbetsgivare så har många åtaganden mot sina anställda, med vår hjälp kan du känna dig trygg att outsourca dina löner till oss. Vi besitter den kompetens som krävs för hela löneadministrationen: hämta in rätt information, upprätta lönekörning, betala ut löner, lämna arbetsgivardeklaration på individnivå, rådgivning kring lönehantering och löneuttag, arbetsgivarintyg och permitteringar. Vi tillhandahåller de verktyg och program som krävs och arbetar i den mån det går digitalt. Det finns möjlighet att sammankoppla så att den anställde själv registrerar sina avvikelser i en app vilket ger en stor tidsbesparing i löneprocessen.

Låt oss Hjälpa er med löner