Om oss

Om oss

Elite redovisning grundades 2016 av Jasmine Edenvall och Nathalie Bagger. Jasmine hade redan drivit redovisnings byrå tidigare och Nathalie hade erfarenhet av arbete på större byrå, målet med Elite redovisning var att bli den digitala byrån och att växa med flera anställda. Flera år senare, är vi idag åtta anställda konsulter. Vi sitter i ljusa, fina lokaler på Stora Essingen och är tillsammans ett riktigt härligt gäng med tjejer som brinner för allt inom redovisning och löner. Det är viktigt för oss att kunderna känner sig som hemma hos oss och att de är trygg i sin relation till oss. Jasmine Edenvall startade sin första redovisnings byrå 2003 och har därmed många års erfarenhet av redovisnings branschen både som anställd, vilket hon var flera år innan men även som egenföretagare. Flera av våra samarbeten började där i början av 2000-talet, vilket är svar på hur viktigt kundrelationen är. Nathalie Bagger rivstartade sin karriär på en stor redovisnings byrå i Stockholm och 2016 bestämde de för att starta Elite redovisning med fokus att utveckla befintliga och nya kunder in i den digitala världen.

Hur vi kan hjälpa dig

Vi hjälper även till med rådgivning och ekonomiska tjänster för företag och privatpersoner. Vi kan även erbjuda kringtjänster och har erfarenhet av att hjälpa till i arbetet mot skuldsanering och även bouppteckning. Många av våra samarbeten är sen ca 20 år tillbaka och vår vision är att få kunden att känna sig trygg att lämna över hela eller delar av sin ekonomi till oss. Vi arbetar med att utveckla verksamheten tillsammans med våra klienter, hittar rätta verktygen som ska bidra till att förenkla vardagen för våra klienter och även för oss. Vi vill vara en del av våra klienters dagliga verksamhet och vill navigera er åt rätt håll. Ge mervärde för företagaren, oavsett om det handlar om en mindre verksamhet eller om det är ditt livs imperium.

Grundades år 2016

Elite redovisning grundades 2016 av Jasmine Edenvall och Nathalie Bagger som mål att bli den digitala byrån och växa med flera anställda. Jasmine hade tidigare drivit en traditionell redovisningsbyrå och Nathalie har erfarenhet av större redovisningsbyrå. Nu 2022 är vi sex anställda konsulter som jobbar inom bokföring och löner.

Varför du ska välja oss

Elite redovisning är en auktoriserad digital byrå som bland annat samarbetar med Fortnox, Oxceed men vi arbetar också i Visma.

Hos oss finns möjligheten att outsourca hela sin ekonomiavdelning eller få hjälp med enstaka tjänster så som bokföring, kvittoredovisning, löneadministration, arbetsgivardeklaration på individnivå, skattedeklarationer, bokslut, årsredovisning, koncernredovisning, inkomstdeklaration och rådgivning. Vårt mål är att bibehålla långsiktiga kundrelationer och hjälpa er att hitta de rätta verktygen och tillhandahålla de programmen som ni behöver för att er redovisning ska upprättas korrekt och enligt god redovisningssed. Elite redovisning är öppen för alla företagsformer, från den mindre enskilda firman till den stora koncernen, a och o för oss är kundrelationen. Idag samarbetar vi med enskilda firmor, föreningar, handelsbolag, kommanditbolag, bostadsrättsföreningar, aktiebolag och koncernbolag. Vi hjälper ditt befintliga företag men hjälper också dig med bolagsbildning som går i tankarna att starta ett eget företag. Från första idé till att skicka iväg första faktura till kund, vi har den rätta kompetensen, kontakterna och verktygen för att få dig som går i tankarna på att bli egenföretagare. Vi är med från början till slut, från att du tar din egen lön från ditt eget företag, beslutar om första utdelningen när den första årsredovisningen är upprättat till när man sen pensionerar sig och vill avveckla sitt företag. Det finns då en hel del möjligheter, och vi har den kompetens för att hjälpa dig när går du i dessa tankar.

Vi erbjuder tjänster av hög kvalité

För att kunna erbjuda tjänster av hög kvalité håller vi oss uppdaterade i olika nyhetskanaler samt viktiga branschfrågor, går utbildningar och på seminarium både hos privata aktörer samt myndigheter. Tillsammans med våra partners håller vi oss uppdaterade inom de senaste frågorna, vi är med och ger feedback och håller kontakt med både myndigheter så som Bolagsverket och Skatteverket, olika branschorganisationer så som SRF konsulterna, med revisorer och jurister. För att vårt arbete ska fungera Det är alltid en erfaren redovisningskonsult som stämmer av klientens slutliga rapporter internt och externt.
Kontakta oss

Vi är här för att hjälpa dig

Telefon

08-121 54 690